Contact

Bezoekadres:
Logistiekweg 2
4906 AB Oosterhout NB

Remarketing Center

Het Remarketing Center van Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. (onderdeel van Mercedes-Benz Mobility AG met hoofdkantoor in Nederland Nieuwegein en in Duitsland Stuttgart) heeft de afgelopen jaren een behoorlijk aantal occasions vanuit Nederland verkocht. Dit toont aan dat het kopen of leasen van onze Mercedes-Benz occasions een graag geziene optie is, wanneer een nieuw voertuig niet binnen uw budget past of dat u snel wilt rijden. Het Remarketing Center biedt kwalitatief en goed onderhouden occasions aan tegen een scherpe prijs of leasebedrag per maand. Kevin Buijs (Benelux remarketing) is hier een aantal jaren geleden op eigen initiatief mee begonnen i.p.v. de voertuigen op de veiling te plaatsen. Dit wat de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een groot succes voor Mercedes-Benz Mobility AG waar u als klant goed van kan profiteren!

Het Remarketing Center is gevestigd in Oosterhout op het bedrijventerrein van GEFCO BENELUX. Hier heeft het Remarketing Center een eigen locatie met bijbehorend het aanbod voertuigen. Daardoor is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Als een klant een bezoek komt brengen, ontvangen wij de klant graag in onze pop-up store die volledig is gerestyled.

Bij het Remarketing Center worden de occasions zoals ex-leaseauto’s, ingenomen na afloop van een leaseovereenkomst of vervroegd teruggenomen auto’s gescreend (vooraf gechekt). De kwalitatief, jong gebruikte occasions zijn vaak altijd vakkundig (dealer)onderhouden waardoor de gehele geschiedenis van de auto’s bekend zijn.

Het aanbod van het Remarketing Center is online te zien via Marktplaats, Autotrader, Autoscout24, maar voornamelijk op de website van Mercedes-Benz Financial Services occasions. Bij een afspraak wordt u als klant ontvangen in de vernieuwde pop-up store waar de uitgekozen auto staat gepresenteerd. Hierdoor heeft u als klant de mogelijkheid de auto helemaal te bekijken, voordat hij overgaat tot de koop.

Wanneer u als klant bij het Remarketing Center een voertuig aanschaft, is hij verzekerd van een kwalitatief, vakkundig onderhouden voertuig en profiteert van de scherpe aanschafprijs of leasebedrag.

Maak snel een afspraak met Kevin Buijs  en neem een kijkje in het ruime aanbod!

T: 0650060090

Terug naar boven