Contact

Bezoekadres:
Logistiekweg 2
4906 AB Oosterhout NB

Over ons

Wie zijn wij?

WIJ ZIJN MERCEDES-BENZ FINANCIAL SERVICES NEDERLAND B.V. 

(Onderdeel van Mercedes-Benz Mobility AG) De financierings en leasemaatschappij van Mercedes-Benz Nederland!

Het occasions aanbod bestaat uit ex-leaseauto’s, ingenomen na afloop van een leaseovereenkomst, en vervroegd teruggenomen auto’s, bijvoorbeeld in geval van een faillissement.

Het merendeel van de occasions is onderdeel geweest van een operationeel of financial leasecontract via Mercedes-Benz Financial Services. Hierdoor zijn wij in staat scherpe prijzen te hanteren en kennen wij in vele gevallen de complete historie van de auto.

Occasion lease

Mercedes-Benz Financial Services biedt kwalitatieve, jong gebruikte occasion leaseauto's aan. Occasion leaseauto's van Mercedes-Benz Financial Services zijn in vele gevallen vakkundig onderhouden geweest en zeer aantrekkelijk geprijsd. U rijdt een occasion leaseauto met een financiële lease, Private lease of Prive financiering.

U geniet alle voordelen die u bij een reguliere, nieuwe leasewagen hebt. U hebt geen grote uitgaven in één keer en betaalt maandelijks een vaste prijs. 

Ex-leaseauto kopen

Gemiddeld bestaat ons wagenpark uit zo'n 10.000 auto's. We bieden dan ook regelmatig ex-leaseauto's te koop aan voor bedrijven en particulieren. Auto's van Mercedes-Benz Financial Services zijn in vele gevallen vakkundig én dealeronderhouden geweest. Eventuele schades zijn professioneel hersteld en de kilometerstand staat onomstotelijk vast. Kortom: u koopt een kwalitatieve, jong gebruikte auto tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De Nederlandse ex-lease voertuigen kunt u als particulier of ondernemer rechtstreeks kopen, leasen of financieren. 

Ook verhandelen wij de Belgische en Luxemburgse voertuigen waarvan deze retour komen vanuit onze eigen leaseportefuille. Deze voertuigen worden vaak geveild vanuit het buitenland.

Heeft u vragen over een voertuig wat u heeft gezien op de website of vragen in het algemeen over de voertuigen die wij verhandelen. Neem dan contact op met Mercedes-Benz BeNeLux manager remarketing Kevin Buijs

T: 030-6059318

M: 06-50060090

 

Graag tot ziens!

 

 

Terug naar boven