Contact

Bezoekadres:
Logistiekweg 2
4906 AB Oosterhout NB

Occasions

Het occasions aanbod

Het occasions aanbod bestaat uit ex-leaseauto’s, ingenomen na afloop van een leaseovereenkomst, en vervroegd teruggenomen auto’s, bijvoorbeeld in geval van een faillissement.

Het merendeel van de occasions is onderdeel geweest van een Financial of operationeel leasecontract via Mercedes-Benz Financial Services. Hierdoor zijn wij in staat scherpe prijzen te hanteren en kennen wij in vele gevallen de complete historie van de auto.

Op zoek naar een specifieke auto?

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw nieuwe of volgende auto? Neem dan contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Waar komen jullie auto's vandaan?

De voertuigen welke wij beschikbaar hebben zijn ex-leaseauto's welke aan het eind van de looptijd terugkomen of vervroegd teruggenomen auto's in verband met faillissement. Aangezien de meeste van ons auto's in een operationeel leasecontract hebben gereden is dus ook de complete historie van de auto bij ons bekend.

Ik ben opzoek naar een specifieke auto. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke auto dan kunt u ons dit telefonisch, via de mail of via het 'Blijf op de hoogte' formulier kenbaar maken.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Aangezien wij vele voertuigen per dag binnen krijgen is het niet mogelijk en rendabel om uw huidige voertuig bij ons in te ruilen.

Is de onderhoudshistorie bekend?

als een van de occasions onderdeel is geweest van een full operational leaseovereenkomst dan is de complete historie beschikbaar. De meeste voertuigen komen retour uit een operational of financial leasecontract. Bij een financial leasecontract mag de klant vaak zelf bepalen waar hij of zij in onderhoud gaat dus dan word dit lastiger te achterhalen. Uiteraard word in de meeste gevallen (conform afspraak met de kopende klant) het voertuig dealer klaar gemaakt en conform de dealer richtlijnen gecheckt voor aflevering. 

Is de kilometerstand van de auto te controleren?

Jazeker, de kilometerstand van elke auto wordt gecontroleerd met behulp van de NAP-check (Nationale Auto Pas).

Is het monteren van een trekhaak mogelijk?

Bij aanvang van de overeenkomst is het mogelijk om de trekhaak mee te nemen in de lease of financiering van de auto. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoeveel bedraagt de bijtelling van de auto?

De bijtelling is onder andere afhankelijk van de fiscale waarde van de auto en het bijtellingspercentage. Wij beschikken over de (fiscale) gegevens van alle occasions. Neem contact met ons op voor meer informatie over een specifieke occasion.

Kan ik de auto bekijken en een proefrit maken?

Uiteraard, u bent van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan ons remarketingcenter in Oosterhout. Daar kunt u auto’s bezichtigen en een proefrit maken. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kan ik een optie nemen / de auto reserveren?

Nee, het is niet mogelijk om een auto te reserveren of een optie te nemen op een auto. Heeft u interesse in een occasion? Neem dan contact met ons op.
Gezien de vele voertuigen die wij per dag binnen krijgen en de populariteit en omloopsnelheid hiervan adviseren wij u om spoedig contact met ons op te nemen.
Terug naar boven