Contact

Bezoekadres:
Logistiekweg 2
4906 AB Oosterhout NB

Operational lease

Leasen zonder onverwachte kosten

Operational Lease is de best passende leasevorm als u kiest voor zekerheid en gemak. Wanneer u een auto least via Operational Lease dan is dat standaard inclusief een uitgebreid servicepakket: dit noemen we ook wel Full Operational Lease. 

Bij Operational Lease "huurt" u de auto van Mercedes-Benz Financial Services. U bent dus niet de economische eigenaar van de auto. De leaseauto staat niet op uw balans en het exploitatierisico ligt bij Mercedes-Benz Financial Services. Met een operational leasecontract van Mercedes-Benz Financial Services behoudt u financiële armslag. U krijgt vooraf een transparante kostenbegroting waarmee u uw vaste maandlasten kunt budgetteren. U weet precies waar u aan toe bent. 

Mercedes-Benz Financial Services biedt met operationele lease standaard een uitgebreid leasepakket. Dit leasepakket bestaat uit:

  • Reparatie en onderhoud via merkdealer
  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Afschrijving en rente
  • Vervanging van banden
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Pechhulp binnen geheel Europa
  • Kosteloos afleveren op gewenste locatie binnen NL

 

Veelgestelde vragen

Kan een startende ondernemer leasen bij Mercedes-Benz Financial Services?

De occasions zijn ook beschikbaar voor startende ondernemers. Samen met u maken wij graag een passend overzicht van de mogelijkheden voor het leasen van een van onze occasions.

Welke documenten zijn nodig om de aanvraag voor een occasion in werking te zetten?

De aanvraag dient te worden begeleid door een kopie van uw legitimatiebewijs en het Kamer van Koophandel-nummer van uw bedrijf. Zodra u deze gegevens aan ons heeft aangeleverd kan de aanvraag worden ingediend.

Welke mobiliteitsoplossingen kunnen jullie mij bieden?

Met een individuele aanpak en een uitgebreid dienstenaanbod bent u bij Mercedes-Benz Financial Services aan het juiste adres voor een diversiteit aan oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken. Neemt u gerust contact met ons op om de juiste oplossing voor u te vinden.

Welk voordeel heeft het leasen van een jong gebruikte auto ten opzichte van een nieuwe auto?

In het geval van een jong gebruikte auto heeft er al een substantiële afschrijving op de nieuwwaarde plaatsgevonden. Door deze afschrijving valt het maandtarief van een jong gebruikte auto fors lager uit vergeleken met een nieuwe auto. Het maandelijkse voordeel kan hierdoor oplopen tot enkele honderden euro’s.
Terug naar boven